KRONOS GROUP VOOR HET 2DE JAAR OP RIJ BEKROOND ALS ÉÉN VAN DE SNELST GROEIENDE BEDRIJVEN IN EUROPA.

FASTEST GROWING COMPANY IN EUROPE- Kronos group

De Financial Times heeft Kronos Group voor het 2de jaar op rij uitgeroepen tot een van de snelst groeiende bedrijven in Europa. Hiermee zijn we het enige Belgische bedrijf * dat zowel in 2018 als 2019 op de ranglijst staat. We hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om de inkoop- en financieringsfuncties te promoten dankzij een artikel in de Financial Times van aanstaande maandag 25/03. (zie het uittreksel hier bijgevoegd) Proficiat aan al onze collega’s voor deze geweldige prestatie en hartelijk dank aan onze klanten & partners voor hun vertrouwen!

Financial Times has awarded Kronos Group
Financial Times has awarded Kronos Group 2
Financial Times has awarded Kronos Group 3
Financial Times has awarded Kronos Group 4
Financial Times has awarded Kronos Group 5
Financial Times has awarded Kronos Group 6

Optimaliseer en herstart
your business

Lees hoe we kunnen helpen