Kronos Group en Ivalua bundelen hun krachten om H.Essersa Purchase2Pay & Contract Management te optimaliseren

Kronos Group and Ivalua join forces to optimise H.Essersa Purchase2Pay & Contract Management

Parijs, Frankrijk – 20 november 2019 – Ivalua, een wereldleider in Cloud Spend Management-oplossingen en zijn belangrijkste consultingpartner Kronos Group  hebben hun krachten gebundeld  om Purchase2Pay & Contract Management succesvol te leveren bij H.Essers, een belangrijke logistieke dienstverlener. Het project heeft de processen van aankoop tot betaling op internationaal niveau gestroomlijnd. De succesvolle samenwerking tussen Ivalua en Kronos Group heeft H.Essers een zeer efficiënt en compleet systeem opgeleverd voor al zijn aankoop-, betalings- en contractbeheeractiviteiten.

H.Essers is een toonaangevende logistieke dienstverlener in Europa, met hoofdzetel in België en een sterke aanwezigheid over de hele wereld. Door zijn voortdurende uitbreiding had het logistieke bedrijf behoefte aan een geoptimaliseerd systeem om zijn purchase-to-pay-efficiëntie te verhogen en de administratieve werklast te verminderen. Dankzij het toegewijde Kronos-team dat aan het project was toegewezen, was de Ivalua-oplossing binnen minder dan 6 maanden volledig geïmplementeerd.

“We zijn verheugd dat we het H.Essers-project met onze partner Kronos Group succesvol hebben ingezet. Dankzij ons sterke partnerschap kunnen we met succes digitale transformatieprojecten implementeren die onze klanten snel aanzienlijke voordelen opleveren, terwijl we toch de flexibiliteit behouden om ons aan te passen aan toekomstige vereisten. Dit stelt ons in staat om een ​​blijvend verschil te maken en ons te onderscheiden als koplopers in de branche ”, legt Gabriel Giret uit, hoofd EMEA Alliances bij Ivalua.

“Na 8 maanden diepgaande marktanalyse was de Ivalua-oplossing de enige die aan al onze eisen voldeed. Het biedt niet alleen een uitgebreide functionele dekking, geweldige prestaties en flexibiliteit, maar ook een unieke gebruikerservaring en de mogelijkheid om hoogwaardige transformatieprojecten op te leveren in een kort tijdsbestek. De teams van Ivalua en Kronos Group vullen elkaar aan en delen het doel om onze wederzijdse klanten te begeleiden naar het nieuwe tijdperk van uitmuntende inkoop en financiën 4.0 ”, voegt  Benoit Graas , Partner bij Kronos Group, toe.

“Eenvoud en zorgzaamheid zijn twee van onze kernwaarden”, zegt Christophe Custers, Purchase Manager bij H.Essers. “We moesten een nieuw systeem invoeren om onze interne processen te vereenvoudigen, de tijd die we aan administratie besteden te verminderen en die vrije tijd te investeren in het leveren van nog betere diensten aan onze klanten. Bovendien biedt Ivalua uitgebreide en realtime gegevens over onze aankopen, waardoor we uitgaven en leveranciers zo effectief mogelijk kunnen beheren. “


Optimaliseer en herstart
your business

Lees hoe we kunnen helpen