binnen-30-dagen-terug-naar-prestaties


webinar - Project management excellence

Als u een bedrijfseigenaar, manager of werknemer bent die op zoek is naar vacatures of een belanghebbende bent in een bedrijf, dan bent u waarschijnlijk ongerust over de economische effecten van COVID-19 op de bedrijfsactiviteit en -prestaties.

In welke categorie u ook valt,  de Crisis Management Webinar Series van de Kronos Group kan u de antwoorden geven die u zoekt.

De webinars zijn bedoeld om praktische, bruikbare inzichten te bieden die bedrijven helpen hun activiteiten door de pandemie heen te leiden en hen te helpen zich voor te bereiden op de beste manier om te ondernemen als de crisis voorbij is.

Het volgende webinar in de serie, Return to performance in 30 days, staat gepland op donderdag 30 april van 11.30 – 12.00 uur CET. Het zal u door het herstelraamwerk van Kronos Group leiden en hoe u dit raamwerk met succes in slechts 30 dagen op uw bedrijf kunt toepassen.

De uitgebreide kennis en ervaring van de Kronos Group in de branche belooft dat dit kader voor versnelde groei is gebouwd om duurzaam te zijn. Deze webinars geven kritische zakelijke inzichten over overlevings- en crisisbeheersingsoplossingen, maar zijn gericht op de effecten van de pandemie die mogelijk over het hoofd zijn gezien. Het zal ook de waarschijnlijke reeks gebeurtenissen benadrukken die na COVID-19 zullen plaatsvinden.

Dit webinar neemt u mee door de wijdverbreide economische impact van de pandemie en de drie belangrijkste operationele sectoren die erdoor worden beïnvloed: activiteiten, wereldwijde toeleveringsketen en consumentenvertrouwen. De sprekers nemen u ook mee door het deskundige herstelkader van Kronos Group, de drie vereisten voor een versnelde, aanhoudende groei, de reorganisatiestappen die nodig zijn om de crisis te overleven en de lessen die bedrijven moeten leren van deze crisis terwijl ze verder gaan.

Dit advies is van toepassing op alle bedrijven, ongeacht hun grootte, structuur of de aard van hun activiteiten.

In slechts één sessie van 30 minuten hoort u van ervaren experts hoe u de prestaties kunt verbeteren en uw activiteiten kunt organiseren in deze tijden van wereldwijde onzekerheid. Deze webinars, mogelijk gemaakt door de ervaring van Kronos Group, kunnen voorkomen dat de onzekerheid van de huidige omstandigheden uw bedrijf binnendringt en een negatieve invloed heeft op uw lange- en kortetermijndoelen. Wij helpen u met meer vertrouwen en kennis zakelijke beslissingen te nemen wanneer u zich abonneert op deze sessies.

De sessie die aanstaande donderdag zal plaatsvinden, zal u laten zien hoe u tijdens deze crisis waarde kunt creëren in uw bedrijf met behulp van de eenvoudige methodologie die is ontwikkeld door Kronos Group. Dienovereenkomstig omvat deze sessie een bespreking van de volgende onderwerpen:

– Bewezen best practices voor projectmanagement

– De waarde van een tijdelijke, centrale PMO om uw bedrijfsprioriteiten te beheren en te realiseren

– Hoe efficiëntie van projectmanagement uw bedrijf kan transformeren

Als u zich zorgen maakt over de toekomst van uw bedrijf, kan Kronos Group u niet alleen helpen deze crisis te overleven, maar ook waarde toevoegen aan uw bedrijf en de toekomst van uw bedrijf beschermen door uw veerkracht te versterken.

Kronos Group implementeert de beste tools op de markt om klanten te helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van hun PMO, programmabeheer en projecten. Een van die tools is de Environment Perception Tool die de maturiteit van uw bedrijf grondig en snel beoordeelt om het team van projectmanagementconsultants te helpen een zeer gerichte, efficiënte strategie te ontwikkelen die elke stap van uw projectmanagementsysteem optimaliseert, van projectselectie tot uiteindelijke voltooiing. .

Deze praktijken hebben Kronos Group geholpen de activiteiten van talloze bedrijven in veel economische klimaten te optimaliseren.

In het kielzog van COVID-19 is Kronos Group hier om hun expertise en best practices uit de branche te delen met een breder publiek van bedrijfseigenaren om hen door deze crisis te helpen.

Meld u aan voor het webinar Return to performance in 30 days en ontdek de beste manieren om uw bedrijfsactiviteiten aan te passen, verplichtingen van belanghebbenden na te komen, waarde toe te voegen aan uw bedrijf en de veerkracht van het bedrijf te vergroten tijdens COVID-19.

https://register.gotowebinar.com/register/8054630065712964619


Optimaliseer en herstart
your business

Lees hoe we kunnen helpen