kronos-group-webinar-focus-op-de-juiste-prioriteiten-voor-digitalisatie-en-uitbesteding


Kronos Group Webinar Procurement Solutions Procurement Consulting


Door de digitalisering van bedrijfsactiviteiten hoefden veel bedrijven niet te sluiten toen regeringen over de hele wereld quarantainewetten en lockdowns in gang zetten. Het vermogen om kosten te verlagen en een stabiel platform te bieden voor bedrijven om op afstand te werken, heeft bedrijven over de hele wereld getransformeerd.

Aanpassen aan nieuwe technologieën, constant streven naar innovatie en voorlopen op de concurrentie is een prioriteit voor bedrijven die actief zijn in de 21ste eeuw. Snelle aanpassing en constante flexibiliteit zijn echter gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Uitbesteding kan de bedrijfskosten aanzienlijk verlagen en meer tijd en middelen geven om zich te concentreren op activiteiten met een hogere toegevoegde waarde, waardoor groei en ontwikkeling worden versneld.

Om ervoor te zorgen dat outsourcing met succes wordt toegepast door bedrijven, moet er echter een beoordeling worden gemaakt waarbij verschillende factoren worden aangepakt. Deze factoren omvatten onder meer inzicht in welke processen het waard zijn om uit te besteden, hoe u activiteiten met een lagere toegevoegde waarde kunt identificeren en de activiteiten met toegevoegde waarde die de uitbestede taken kunnen vervangen, naast vele andere kritische overwegingen die bepalen hoe succesvol u uitbesteedt.

Het volgende webinar in de Crisis Management Series van Kronos Group behandelt dit onderwerp. Digitalisering en uitbesteding tijdens en in de nasleep van COVID-19.

Deze webinarserie is bedoeld om bedrijven te helpen hun prioriteiten te bepalen in het midden van deze crisis, hoe ze door deze moeilijke tijden heen kunnen komen en zich kunnen aanpassen aan de zakenwereld die na een pandemie zal ontstaan.

De sessie van deze week staat gepland voor donderdag 7 mei, van 11.30 – 12.00 uur CEST. Hier onderzoeken we:
– Onze inkoopmissie en de waarde ervan voor uw bedrijf
– Beoordeling van het potentieel van digitalisering voor bedrijven in Europa
– De voordelen van het uitbesteden van specifieke operationele taken

Deze sessie bespreekt ook de categorieën van bedrijfsactiviteiten die men zou moeten overwegen uit te besteden, hoe u uw inkooptraject kunt bevorderen, de categorieën waarin de expertise van Kronos Group ligt, prioriteiten die de moeite waard zijn om aan te scherpen om COVID-19 te overleven, de herstelfase van inkoop, en hoe iemands bedrijf, de risico’s en de correlatie tussen sterke digitalisering en effectieve outsourcingcapaciteiten voor een bedrijf beoordeeld moet worden.

U hoort van experts op het gebied van inkoop en Business 4.0 die pragmatische inzichten geven, afgestemd op het huidige onzekere economische klimaat.

Als u uw bedrijf wilt stroomlijnen, kunt u luisteren naar experts uit de sector over post-COVID-19-uitdagingen, en ruimte wilt maken voor activiteiten met een hogere toegevoegde waarde in uw bedrijf – en een effectiever bedrijfsmodel – dan is dit webinar iets voor u.

Kronos Group  heeft naam gemaakt met hun uitgebreide expertise op het gebied van  inkoop ,  financiën en  projectmanagement  . Hun professionaliteit, optimisme, innovatie en investering in de ontwikkeling van hun hooggekwalificeerde team onderscheidt hen.

Door middel van deze webinars maakt Kronos Group hun expertise toegankelijk. Hun oplossing voor crisismanagement, bedoeld om bedrijven te helpen zich te concentreren op de juiste prioriteiten door middel van digitalisering en outsourcing, kan worden teruggebracht tot een methodologie van zeven stappen. Tijdens het webinar aanstaande donderdag zullen ze elk aspect van deze methodologie opsplitsen en uitbreiden.

Kronos Group biedt bedrijven de mogelijkheid om vooruit te gaan, te evolueren en nieuwe hoogten te bereiken tijdens deze economische neergang. Met hun inzichten zorgen ze ervoor dat uw bedrijf tijd maakt voor activiteiten met toegevoegde waarde door geen middelen, mankracht en tijd te verspillen aan processen die kunnen worden uitbesteed.

De strategieën die in deze serie worden gedeeld, zijn beproefd en getest en zijn de beste praktijken die uw bedrijf kunnen helpen de storm te doorstaan. Deze serie is een geweldige manier om een ​​deel van de onzekerheid weg te nemen die in deze tijd wereldwijde bedrijven en economische activiteiten definieert.

Registreer u nu  om meer te weten te komen over de mogelijkheden die digitalisering en outsourcing mogelijk maken met het webinar van Kronos Group:  Focus op de juiste prioriteiten voor digitalisering en outsourcing . Wij verheugen ons op uw deelname!


Optimaliseer en herstart
your business

Lees hoe we kunnen helpen