WEBINAR: CRISISMANAGEMENTOPLOSSINGEN TIJDENS COVID-19


Kronos Group Webinar Crisis Management Solutions May 2020

De vraag waarmee bedrijven in alle uithoeken van de wereld in deze onzekere tijden worden geconfronteerd, is hoe ze hun activiteiten kunnen voortzetten tijdens en in de nasleep van COVID-19. Bovendien is de vraag om financieel levensvatbaar te blijven en tegelijkertijd een andere zorg die zwaar op de maag van de ondernemers ligt.

Een ding is zeker: prioriteiten moeten evolueren. De gezondheid en veiligheid van werknemers en het welzijn van de bredere gemeenschap moeten in deze periode de hoogste prioriteit hebben. Dat gezegd hebbende, er is ook veel druk om banen te behouden en de economie draaiende te houden.

Dat is precies de reden waarom er strategische beslissingen moeten worden genomen om het bedrijf en zijn stakeholders door deze crisis te beschermen en ervoor te zorgen dat elk bedrijf blijft overleven.

Vanwege de ongekende aard van deze pandemie, worden veel bedrijven overrompeld en worstelen ze om het hoofd te bieden aan en zich aan te passen aan de situatie. Dit is vooral een uitdaging vanwege de voortdurende verschuivingen in de crisis.

De Crisis Management Webinar Series, georganiseerd door Kronos Group, heeft tot doel pragmatische oplossingen te bieden en waardevolle informatie te delen in deze tijd van onzekerheid.

Het   webinar Crisisbeheeroplossingen , deze week, helpt u niet alleen om deze moeilijke tijden te overleven, maar helpt u ook om waarde toe te voegen aan uw bedrijf en ervoor te zorgen dat de groei op de lange termijn niet verloren gaat als gevolg van uw overlevingsstrategieën op korte termijn. Dienovereenkomstig zal het aanstaande webinar zich concentreren op de drie belangrijkste fasen van de crisis: Lockdown, einde van lockdown en herstel.

Het webinar van 30 minuten onderzoekt de context van COVID-19, de unieke uitdagingen die elk van deze fasen voor bedrijven met zich meebrengt, de specifieke operationele sectoren waarop de last van elke uitdaging zal vallen, en pragmatische strategieën die de langetermijnimpact ervan op kritische zakelijke hefbomen.

Kronos Group  gelooft in het potentieel van zowel de inkoop- als de financiële functie van een bedrijf. Deze sessie schetst de relatie tussen de twee en hoe deze functies moeten samenwerken om het succesniveau dat u geniet te optimaliseren. De bruikbare strategieën die op dit webinar worden gepresenteerd, zullen de associatie tussen uw inkoop- en financiële functies transformeren van een basisniveau naar de beste prestaties in zijn klasse.

Inkoop en financiën spelen bij veel bedrijven een belangrijke rol. Dit betekent dat de strategieën die in deze werkterreinen worden geïmplementeerd, vaak verstrekkende gevolgen hebben. Het versterken van deze interacties leidt in feite tot veranderingen op veel belangrijke gebieden.

Het crisismanagementwebinar van Kronos Group helpt u niet alleen bij het bepalen van strategieën om de prestaties van uw organisatie gedurende deze tijd te verbeteren, maar ook bij het begrijpen van de verschuivende prioriteiten die deze veranderingen sturen.

Als u zich aanmeldt voor het   webinar Crisisbeheeroplossingen, kunt u het volgende verkennen:

– De belangrijkste prioriteiten voor inkoop- en financiële professionals

– De beste praktijken en oplossingen om deze uitdagingen het hoofd te bieden

– De waarde van het partnerschap tussen inkoop en financiën

U leert hoe u een taskforce crisisbeheersing opricht en hoe u omgaat met een gebrek aan middelen, verstoring van de bedrijfsvoering en vastgelopen bedrijfsactiviteiten.

Als u momenteel deel uitmaakt van het personeelsbestand, is dit een webinar dat u niet wilt missen.

De expertisegebieden van Kronos Group variëren van advies, transformatie, outsourcing en operationeel advies. Hun ervaring op deze gebieden, en in het leiden van hun klanten tijdens hun  Procurement 4.0-  en  Finance 4.0-  trajecten, heeft geleid tot hun ontwikkeling van bewezen best-in-class methoden en oplossingen die zeer geschikt zijn om bedrijven te begeleiden bij het optimaliseren van hun activiteiten.

De inkoopprioriteiten voor Kronos Group liggen in het creëren van waarde en het beperken van risico’s. Hun doel voor de financiële functie is om de financiële prestaties te verbeteren door middel van diepgaande analyse en gerichte aanbevelingen. Kronos Group is trots op het leveren van succesvolle oplossingen aan al haar klanten en het delen van hun expertise met een breed publiek in deze moeilijke tijden, via deze webinars.

Het  webinar Crisismanagementoplossingen de Kronos Group  gaat donderdag 14 mei van 11.30 – 12.00 uur CEST live  . Plan vooruit voor de impact van COVID-19, leer hoe u uw prioriteiten kunt verleggen om deze crisis het hoofd te bieden en versterk uw inkoop- en financieringsactiviteiten door u nu te  registreren voor het webinar .

Optimaliseer en herstart
your business

Lees hoe we kunnen helpen