OPLOSSINGEN VOOR CRISISMANAGEMENT: VOER EEN PROCURE-TO-PAY-OPLOSSING IN 8 WEKEN

Webinar Kronos Group Master your business spend in 8 weeks

Als het gaat om het herstellen van een ongekende wereldwijde crisis als COVID-19, weten we dat de oplossing niet zo eenvoudig is als het zoeken naar manieren om de inkomsten te verhogen. Als het gaat om herstelstrategieën, overwegen we bij Kronos Group duurzame manieren om te groeien. Via onze  webinarserie Crisis Management Solutions bieden we pragmatische, uitvoerbare, stapsgewijze methodologieën die u helpen uw bedrijf te optimaliseren, waarde toe te voegen aan uw activiteiten en ervoor te zorgen dat uw langetermijndoelen niet worden opgeofferd om op korte termijn te overleven.

Deze week zetten we deze serie voort met een andere pragmatische, op best practices gebaseerde oplossing om bedrijven te helpen herstellen van de COVID-19-pandemie.

De impact van digitalisering op COVID-19-herstel

Toen regels voor sociale afstand en werken op afstand werden ingevoerd, wendde bijna elke branche zich tot digitalisering en technologie om hun activiteiten op afstand voort te zetten.

Kronos Group gelooft dat digitale oplossingen de toekomst zijn van de bedrijfsvoering. Digitalisering en technologie zijn instrumenten die niet alleen tijdens een crisis kunnen en moeten worden ingezet, maar ook voor de optimalisatie van alle bedrijven in elk economisch klimaat. Deze oplossingen produceren de middelen die een bedrijf nodig heeft om te investeren in activiteiten met een hogere toegevoegde waarde en om de efficiëntie en nauwkeurigheid van hun activiteiten te verbeteren.

Als vooraanstaande inkoopadviseurs waardeert Kronos Group de verbeterde productiviteit die wordt geboden door innovatie en technologische ontwikkelingen in onze eigen inkoopactiviteiten. Onze geavanceerde  Environment Perception Tool © is slechts één tool die we implementeren in onze evaluaties van de maturiteit van onze inkoop. Deze tool scant snel alle zakelijke activiteiten, waardoor onze bekwame consultants de nauwkeurige gegevens kunnen gebruiken om gerichte, praktische oplossingen te produceren die de hoogste waarde leveren aan onze klanten.

Hoe u kunt profiteren van de expertise van Kronos Group

Het volgende webinar van Kronos Group is  Crisis Management Solutions: implementeer een procure-to-pay-oplossing in 8 weken.

Dit webinar biedt niet alleen bruikbare inzichten via ons professionele panel van sprekers, maar biedt bedrijven ook een tijdlijn waarin ze deze oplossingen in de praktijk kunnen brengen en de voortgang van hun inspanningen kunnen volgen.

De sessie neemt je mee door de waarde van digitalisering voor de inkoopfunctie, het inkoopparadigma, de benchmarks van inkoop die je naar een best-in-class functionaliteit leiden, hoe je inkoopvolwassenheid analyseert en de impact van COVID-19 op inspanningen om aanbestedingen te digitaliseren. Onze experts stellen vervolgens een inkoopactieplan op waarmee u in slechts acht weken een succesvol procure-to-pay-plan kunt opstellen.

Krijg toegang tot het Ivalua-voordeel op ons webinar

Nog een reden waarom u dit webinar niet wilt missen? We zullen ons ook verdiepen in de praktijken die mogelijk worden gemaakt door de softwaremogelijkheden en expertise van Ivalua op dit gebied.

Ivalua  is een uniform platform dat voorziet in al uw behoeften op het gebied van sourcing- en inkoopsoftware via hun source-to-pay-suite. Kronos Group geniet van een dynamisch partnerschap met Ivalua en waren de trotse ontvangers van de  Ivalua Best New Partner-  prijs voor onze succesvolle uitvoering van uitdagende projecten.

Als het gaat om het optimaliseren van de inkoopfunctie door middel van digitalisering en de toewijzing van middelen voor activiteiten met een hogere toegevoegde waarde, is het voordeel van Ivalua waar alle bedrijven van kunnen profiteren tijdens hun herstel.

Bij Ivalua vallen hun diensten onder een verscheidenheid aan activiteiten die zijn ontworpen om de inkoopfunctie te versterken. Hun oplossingen zijn onder meer:

– Leveranciersbeheer
– Sourcing
– Contractbeheer
– Inkoop
– Facturering
– Strategie en analyse

Het Ivalua P2P-pakket transformeert uw bedrijf ook in slechts acht weken en legt tegelijkertijd een sterke basis voor uw inkoopfunctie. Hierdoor kunt u uw processen aanpassen aan uw behoeften en branchenormen.

Schrijf u vandaag nog in voor de webinarserie Crisis Management Solutions

Ons webinar, aanstaande woensdag, zal u helpen uw financiële hersteltijdlijn te verbeteren en de implementatie van een P2P- en contractoplossing te ondersteunen. De discussie zal ook onderzoeken:

● Spotbieden
● Budget volgen
● Boekingsprocessen en activiteiten

Stem af op  woensdag 20 mei van 11.30 uur tot 12.00 uur CEST  om uw onzekerheden weg te nemen en een plan te formuleren om uw bedrijf te helpen bij het navigeren door deze moeilijke tijden.

Reserveer uw plaats  vandaag nog om uw hersteltijdlijn een vliegende start te geven met Kronos Group. We kijken er naar uit om je bij ons te hebben!

Optimaliseer en herstart
your business

Lees hoe we kunnen helpen