WAT U MOET VERWACHTEN VAN UW BUSINESS CONSULTANCY FIRM


Alles wat we denken te weten over het runnen van een bedrijf, wordt voortdurend uitgedaagd. Dit is iets wat ik heb geleerd in de loop van de jaren die ik heb doorgebracht op het gebied van consultancy. Economische neergang, nationale crises en wereldwijde pandemieën zijn slechts enkele gebeurtenissen die uw verwachtingen uit het raam kunnen gooien.

Het punt is dat het niet eenvoudig is om je met ongelooflijke snelheid en efficiëntie aan elke nieuwe ontwikkeling aan te passen. Het is nog moeilijker om je aan te passen aan het ‘nieuwe normaal’ waarin crises als COVID-19 ons hebben achtergelaten. In ongekende situaties moeten bedrijven vaak overgaan op unieke managementmethoden, een verandering die je niet gemakkelijk zelf kunt maken. Dit is waar een bedrijfsadviesbureau kan helpen.

Als lid van de branche beschouw ik het als de verantwoordelijkheid van adviesbureaus om een ​​nieuw tijdperk van bedrijfspraktijken in te luiden op basis van innovatie en duurzaamheid, terwijl ik sterk geworteld ben in de zakelijke waarden van individuele klanten. Een bedrijfsadviesbureau kan het zakelijke landschap van de toekomst bepalen en bedrijven helpen hun doelen op efficiëntere manieren te bereiken.

Het door u gekozen adviesbureau moet uw bedrijf in staat stellen om te groeien en uw doelen te bereiken op zowel korte als lange termijn. Aan de andere kant moet uw bedrijf ontvankelijk zijn voor de veranderingen die uw adviseur teweegbrengt. Door open te blijven en te reageren op nieuwe ideeën, kunt u het meeste uit uw samenwerking met een adviesbureau halen.

Hier zijn een paar zaken die u van uw bedrijfsadviseurs kunt verwachten.

●  Een ervaren bron van kennis en begeleiding

Bedrijfsadviseurs zijn hoog opgeleid in hun specifieke vakgebieden. Uw bedrijfsadviesbureau moet u op basis van hun opleiding en uitgebreide ervaring een dienst met hoge toegevoegde waarde kunnen bieden.

Het voordeel van het inhuren van een externe consultant is dat u expertise opdoet die u intern niet bezit. Het inhuren van een consultant zou het delen van kennis over beste praktijken moeten vergemakkelijken en uw begrip van de branche en van de methodologieën die u in praktijk moet brengen, vergroten.

●  Actueel bewustzijn van de allernieuwste technologie en innovatie

Als het op digitalisering aankomt, is het van het grootste belang dat uw bedrijf gebruikmaakt van de juiste digitale oplossingen. Digitalisering kan de efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf transformeren met de juiste technologische innovaties.

Het vinden van de juiste oplossing kan echter even duren, vooral als u wilt dat uw bedrijf een digitale transformatie doormaakt. Een digitale transformatie vereist een ecosysteem van zorgvuldig gekozen technologische oplossingen. Als dit nog niet een kenmerk van uw bedrijf is, kan het een grote troef zijn om een ​​professional te raadplegen die ervaring heeft op technologisch gebied.

Uw bedrijfsadviesbureau moet u in contact kunnen brengen met de juiste digitale oplossingen en laten zien op welke manieren deze technologie kan worden ingezet om duurzame groei te bewerkstelligen.

●  De tijdige levering van bruikbare oplossingen

Uw bedrijfsadviesbureau moet u ook kunnen voorzien van tijdige, bruikbare oplossingen voor de huidige uitdagingen waarmee uw bedrijf wordt geconfronteerd. Het moet in staat zijn om snel te beoordelen en zich aan te passen aan uw specifieke bedrijfsmodel en waardevolle, onbevooroordeelde inzichten te bieden op basis van hun ervaring in het veld.

Hoewel het delen van kennis over best practices belangrijk is, moeten uw consultants ook gerichte strategieën ontwikkelen die u kunt implementeren en waarvan u kunt profiteren.

Kronos Group begrijpt de waarde van snel aanpassen aan nieuwe uitdagingen en gebruikt een Environment Perception Tool om snel de zakelijke activiteiten van onze klanten te beoordelen. Deze snelle beoordeling stelt onze bekwame consultants in staat om aangepaste strategieën te bieden op basis van de resultaten van deze analyse. We streven ernaar u de strategieën te bieden die u nodig hebt om een ​​directe impact op uw bedrijfsresultaten te hebben.

●  Bedrijfstransformatie bewerkstelligen

Het externe oog van een toegewijde consultant zal een bedrijf kunnen breken uit een inefficiënte structurele mal die de groei van het bedrijf zou kunnen belemmeren.

Vaak hebben degenen die veel tijd en middelen in een bedrijf of een project hebben geïnvesteerd, niet het perspectief dat ze nodig hebben om tekortkomingen of mislukkingen in hun bedrijfsmethode te  herkennen . Soms zijn radicale veranderingen nodig om een ​​bedrijf te laten groeien, hoewel ze bij interne of onzorgvuldige behandeling met afwijkende meningen van belanghebbenden kunnen worden geconfronteerd.

Wanneer een bekwame bedrijfsadviseur begeleiding biedt op basis van hun kennis van de branche, kan transformatie effectief en succesvol worden uitgevoerd.

Waarom Kronos Group uw zakelijke adviespartner zou moeten zijn?

Kronos Group  wordt erkend als een van de meest innovatieve en snelst groeiende bedrijven in Europa. Ons team van meer dan 120 bekwame professionals is toegewijd om u te helpen uw bedrijf op te bouwen en uw doelen te bereiken door gebruik te maken van onze vaardigheden en kennis van de branche.

We bieden expertise op het gebied van  inkoop ,  financiën en  projectmanagement . Onze diensten omvatten:

– Advies
– Bedrijfstransformatie
– Uitgavenoptimalisatie
– Operationeel advies

Laat uw bedrijf groeien onder begeleiding van een bekwame, professionele adviseur wanneer u vandaag  contact opneemt met Kronos Group .

Optimaliseer en herstart
your business

Lees hoe we kunnen helpen