Kronos Group Webinar: Crisismanagement – eAuction


Kronos Group Webinar Crisis Management Solutions eAuction June 2020

Een eAuction is een  transactie die plaatsvindt op een elektronische marktplaats tussen verkopers / veilingmeesters, bieders / leveranciers, tussen bedrijven, tussen een bedrijf en zijn klanten of tussen twee consumentenpartijen .

Ondanks de voordelen van eAuctions, is er weerstand bij inkoopprofessionals als het gaat om het benutten van deze functie. Dit betekent dat hoewel e-veilingen worden erkend als een krachtig aanbestedingsinstrument, het nog niet volledig is ontwikkeld en geïmplementeerd door bedrijven die er baat bij hebben.

Dat is totdat de COVID-19-pandemie alles veranderde wat we dachten te weten over het runnen van een bedrijf in de moderne tijd.

Digitalisering en technologie lopen al een paar decennia voorop in de bedrijfsontwikkeling, maar hun capaciteiten zijn niet optimaal benut op de manier waarop ze de afgelopen maanden zijn geweest. Deze crisis dwingt bedrijven om innovatiever te worden als gevolg van sociale afstand, waardoor de noodzaak van digitalisering wordt vergroot.

Hoe profiteren aanbestedingen van eAuctions?

e-veilingen openen nieuwe horizonten voor de inkoopfunctie. De toekomst van inkoop, na COVID-19, zal sterk gebaseerd zijn op de persoonlijke en emotionele banden tussen leveranciers en klanten, bedrijven en verkopers. De menselijke connectie zal een veel prominentere rol spelen in bedrijfsinteracties. eAuction kan echter worden gebruikt om eerlijke concurrentie tussen huidige en nieuwe leveranciers te introduceren om kosten en risico’s te optimaliseren en om nieuwe spelers te introduceren.

Hoewel e-veilingen geen nieuw digitaal platform zijn, worden ze niet veel gebruikt of besproken binnen het huidige zakelijke landschap. Kennis van de functie is beperkt.

Hoe kunt u eAuctions gebruiken?

Bij  Kronos Group begrijpen we het belang van technologie en digitalisering als het gaat om bedrijfsoptimalisatie. Onze webinars zijn ontworpen om kennis en best practices te verspreiden op basis van onze uitgebreide ervaring en kennis op dit gebied.

Wij geloven in de kracht van de inkoopfunctie en kennen de transformatieve waarde van digitalisering. Onze  Environment Perception Tool © is slechts een voorbeeld van de technologie waarmee we onze efficiëntie kunnen verbeteren en onze klanten snel en effectief van dienst kunnen zijn. We delen met passie best practices uit de branche en helpen onze klanten en andere bedrijven hun ware potentieel te bereiken.

Ons volgende webinar beantwoordt alle vragen die u heeft over eAuctions. Hoor van experts over de mogelijkheden en voordelen van eAuctions waaronder  ost-besparingen die groeimarkt vloeibaarheid en stimulering van de economie, gemakkelijker toegang tot nieuwe markten, en gestroomlijnde processen die een dynamischer ondernemingsklimaat te creëren.

Enkele belangrijke gebieden die ons  Crisis Management – eAuction-  webinar zullen behandelen, zijn:

  • Een overzicht van de vele soorten e-veilingen en hun specifieke voordelen
  • Hoe e-veilingen de inkoop verbeteren en de inkoopprestaties van uw bedrijf verbeteren
  • Hoe het voordeel van Ivalua inkoop en de integratie van bedrijfsactiviteiten mogelijk maakt

Wat is het voordeel van Ivalua?

Kronos Group heeft sinds 2017 een langdurige samenwerking met inkoopgigant Ivalua. Deze samenwerking werd voor het eerst geïnitieerd in een poging om onze klanten de beste source-to-pay-suite te bieden die op de markt beschikbaar is.

Het voordeel van Ivalua transformeert uw bedrijf door middel van digitalisering,  waardoor u snel best practices kunt implementeren, de beste prestaties kunt behalen en een concurrentievoordeel kunt behalen . Als het gaat om optimalisatie en waardetoevoeging, heeft Ivalua alle geavanceerde tools die u nodig hebt om de inkoopfunctie van uw bedrijf te transformeren.

Schrijf u vandaag nog in voor de webinarserie Crisis Management Solutions

Als u meer wilt weten over hoe digitalisering uw crisisherstel kan bevorderen of wilt weten hoe u eAuctions kunt gebruiken om de inkoopfunctie van uw bedrijf te verbeteren, stem dan af op het Crisis Management – eAuction-  webinar van Kronos Group  op donderdag  4 juni vanaf  11.30 uur. tot 12:00 uur CEST .

Bewaar uw stoel  vandaag om antwoorden te vinden op uw brandende vragen. Wij verheugen ons op uw deelname!

Optimaliseer en herstart
your business

Lees hoe we kunnen helpen