De beste manieren voor het
optimaliseren van bedrijfsprocessen
FINANCIËN
TIJDENS COVID-19


Herstellen van een crisis kan een langdurige en kostbare aangelegenheid zijn. COVID-19 was een totaal ongekende wereldwijde crisis die de hele wereld, laat staan ​​bedrijven, onvoorbereid trof.

Veel organisaties worstelden om het hoofd boven water te houden en werden gedwongen hun deuren te sluiten, terwijl degenen die de crisis overleefden te kampen hadden met wat nu bekend staat als het ‘nieuwe normaal’.

Door mijn betrokkenheid op het gebied van bedrijfsadvies heb ik veel bedrijven zien worstelen tijdens een crisis en heb ik ook patronen en methodologieën herkend die hebben geleid tot kaders voor crisisherstel die zowel effectief als duurzaam zijn.

Het voornaamste punt van zorg, dat de onmiddellijke gevolgen van een crisis draagt, zijn de financiën van een bedrijf. Uw financiële situatie bepaalt het succes en falen van uw bedrijf. Een bedrijf kan niet blijven groeien, bereiken en bijdragen aan de gemeenschap zonder een sterke financiële draagkracht.

Tijdens een crisis is het absoluut noodzakelijk dat bedrijven zich aanpassen en snel handelen. Als u de gelegenheid niet benut en uw bedrijf in moeilijke tijden niet versterkt, zal dit uw overleving op korte termijn schaden. Het is echter niet voldoende om snel te handelen als de stappen die u neemt niet goed doordacht zijn of uw bedrijf niet op effectieve, krachtige manieren door deze crisis heen helpen.

Een misstap tijdens deze kritieke tijden kan een schadelijk effect hebben op uw financiën en zal bijdragen aan de crisis die u doormaakt.

De beste manier om uw bedrijfsfinanciën in de nasleep van COVID-19 te optimaliseren, is door te focussen op duurzaamheid op de lange termijn. Crisisherstel is geen proces in één stap; terwijl de crisis zich ontwikkelt en verandert, moet ook uw reactie veranderen.

Kostenoptimalisatie

Onkostenbeheer is een effectieve tool die u helpt ervoor te zorgen dat uw bedrijf middelen toewijst en uitgaven bewaakt op een manier die uw investeringsrendement verhoogt en een hogere toegevoegde waarde voor uw bedrijf genereert.

Als het om kostenoptimalisatie gaat, zien bedrijven vaak tot 20% van hun uitgaven over het hoofd. Dit is het resultaat van een eenduidige focus op de kernuitgaven van een bedrijf en een gebrek aan aandacht voor de perifere uitgaven die nog steeds een groot deel van de bedrijfskosten uitmaken.

Wanneer  Kronos Group de  taak heeft om de klantuitgaven te optimaliseren, pakken we een gedegen aanpak aan. We weten dat als het aankomt op het optimaliseren van uw financiën tijdens een crisis, hoe efficiënter en gestroomlijnder uw activiteiten zijn, hoe meer uw financiële positie verbetert.

We behalen het hoogste rendement voor uw bedrijf door alle aspecten van uw uitgaven nauwkeurig te analyseren, waaronder:

– Nutsbedrijven (gas, elektriciteit en water)
– IT en telecommunicatie
– Vloot / brandstof
– Logistiek
– Marketing
– Onderhoud, reparatie en operationele uitgaven

Digitalisering

Naar mijn mening is digitalisering de enige manier om door deze crisis heen te komen. Ongeacht in welke branche uw bedrijf zich bevindt, technologie moet worden gebruikt om een ​​duurzame toekomst voor uw organisatie op te bouwen.

Zoals Gurhan Cam, plaatsvervangend CDO en voorzitter van het Innovatiecomité bij DenizBank, schrijft: ” We verwachtten een overgang van menselijke arbeid naar automatisering wanneer de technologie klaar was, maar we zullen niet de tijd krijgen die we nodig hebben “.

De crisis maakte duidelijk dat digitalisering niet meer weg te denken was en dat het veel voordelen met zich meebrengt. Digitalisering verlaagt niet alleen uw kosten op de lange termijn, maar verbetert ook de nauwkeurigheid en efficiëntie en maakt uw bedrijf flexibeler en veerkrachtiger; kwaliteiten die nuttig zijn tijdens een crisis en voor herstel na een crisis.

In de nieuwe norm van een post-COVID-19-wereld is digitalisering de enige manier om bedrijven en industrieën te leiden te midden van richtlijnen voor sociale afstand en werken op afstand. Door in een vroeg stadium in krachtige digitale oplossingen te investeren, kunt u een gezond technologisch ecosysteem behouden dat uw bedrijf ondersteunt en waarde toevoegt aan uw activiteiten.

Hoe Kronos Group u kan helpen uw bedrijfsfinanciën te optimaliseren

De  consultants van Kronos Group hebben expertise, kennis en geavanceerde tools tot hun beschikking om u te helpen uw bedrijf ten goede te transformeren.

Onze pragmatische benadering van transformatie betekent dat we aandacht besteden aan elk detail van uw zakelijke activiteit om ervoor te zorgen dat de begeleiding die we u geven strategisch is afgestemd op uw bedrijf en uw visie.

We zorgen ervoor dat uw zakelijke doelen op de lange termijn niet worden opgeofferd in dienst van uw overleving op korte termijn.

We gebruiken  vier hefbomen  bij het analyseren en optimaliseren van uw financiën:

– Audit
– Procesverbetering
– Sourcing en concurrerende biedingen
– Innovatie

Als u op zoek bent naar financiële begeleiding na COVID-19,  neem dan  vandaag nog contact op met Kronos Group en ontvang toonaangevende expertise rechtstreeks van onze bekwame professionals.

Optimaliseer en herstart
your business

Lees hoe we kunnen helpen